Serverupdate 17/04/2019

VOERRTUIGEN


Alle addon voertuigen verwijderd uit de cardealer en kunnen ook niet meer gespawned worden , zie jij nog een auto in de lijst staan schrijf je kenteken op en wat voor auto het is en dan zullen we kijken of we iets van compesatie gaan geven. Verders zijn er nog wel wat bugs in de cardealer momenteel en we zijn aan het uitzoeken waarom het nu momenteel loopt zoals vallen door de map na aankoop en waarom de mensen soms niet meer opnieuw de cardealer kunnen gebruiken na hun laaste bezoek. 221 voertuigen zijn toegevoegd aan de cardealers op 16/04 s’avonds en tot zo verre lopen dingen in het algemeen zeer soepel.

GARAGE


De autogarage spawnpoints zijn weer terug gezet naar blokkenpark
Verder zal ik iedereen aanraden om niet op gevangenis bezoek te komen aangezien je zelf er niet meer uit kan en ook hier word naar de script gekeken.


DRUGSLOCATIES

Er gaat een hele grote verandering komen ergens in de komende dagen als het gaat om drug locaties. Alle drug locaties gaan verplaatst worden en niet meer worden aangegeven op de map. Zoals iedereen al kan merken is het al aardig blauw op verschillende plekken en dit is puur omdat we op RP wijze toewerken naar het verplaatsen van de locaties. Als de nieuwe locaties actief zijn zal alleen de Mafia hun drug locaties weten zoals de Coke/Opium/Meth en de bikers weten ook hun XTC locatie. Wat beide partijen hier mee gaan doen laat ik helemaal aan hun over en wil mij zo min mogelijk mee bemoeien. De politie weten niet de locaties en zal dan ook niet aan hun verteld worden , dit maakt het spel alleen maar natuurlijker en extra spannend. Uiteindelijk zullen ze wel vermoedens gaan krijgen door snitches of meldingen , dus wees slim als crimineel en zorg dat de plekken zo lang mogelijk geheim blijven. Deze plekken zullen zowiezo de komende 2/3 maanden actief blijven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*